Mézeskalács

2016.12.05

Dobos Beáta BAB Gluténmentes Blog szerkesztőjétől!

Karácsonyra hangolódva :-)

Szeretném megosztani veletek Dobos Bea, a BAB Gluténmentes Blog szerkesztője által készített csodaszép mézeskalácsok receptjét:

Glutén-, és tejmentesen!

Hozzávalók:
- 2 tojás
- 5 dkg margarin
- 7 dkg méz
- ½ dkg szódabikarbóna
- 20 dkg porcukor
- ½ dkg sütőpor
https://eletfa.eu/termek/dia-wellness-sutopor-250-g/

- 35 dkg Mester süteményliszt
https://eletfa.eu/termek/mester-sutemenyliszt-500-g/

- Mézeskalácsfűszer

Az anyagokat összegyúrjuk, rizsliszttel szórt deszkán kinyújtjuk. Kiszaggatjuk karácsonyi szaggatóval, majd szilikon-papírra helyezzük. 180 fokon sütjük, amíg éppen színt kap.

© 2016 La Cuisine Royale  |  Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el