Kókuszgolyó

2017.01.26

Petrik Tímea receptje

150 gramm Szafi free liszt

- https://eletfa.eu/termek/szafi-fitt-paleo-nyujthato-edes-lisztkeverek-500-g/

70 gramm eritrit 

https://eletfa.eu/termek/natur-eritritol-500-g-2/

20 gramm kakaópor (az a főzős jó keserű)

- https://eletfa.eu/termek/barbara-glutenmentes-20-22-os-kakaopor-300-g/

1 teáskanál rumaroma
40 gramm házi fahéjas szilvalekvár
10 gramm citromlé
60 gramm víz
Egy csipet só

https://eletfa.eu/termek/natur-himalaya-finom-feher-500-g-2/

Egy csipet fahéj

Elkészítés:
A száraz hozzávalókat elkevertem a nedvesek feltettem egy lábasba és felforraltam.
Amikor felforrt összeöntöttem a kettőt és alaposan elkevertem.
Hagytam hűlni majd átgyúrtam a tésztát és nedves kézzel gombócokat formáltam belőle és reszelt kókuszba forgattam. 

© 2016 La Cuisine Royale  |  Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el