Gluténmentes vizes zsemle

2017.02.09

Hozzávalók 1 zsemléhez:


20 g rizsliszt (vagy 1 ek)

https://eletfa.eu/termek/kenyervarazs-glutenmentes-rizsliszt-1-kg/

20 g lenmagliszt (vagy 1 ek)
20 g burgonyapehely (vagy 1 ek)

https://eletfa.eu/termek/burgonyapehely-200-g-2/

5 g útifű maghéj (vagy 1 ek)

https://eletfa.eu/termek/natur-utifu-maghej-150-g/

2 g só (de lehet kevesebb)
2 g szódabikarbóna
0,5 dl langyos víz
1 tojás
lenmag a tetejére (elhagyható)

Elkészítés:
A száraz hozzávalókat összekeverem, majd a tojást a vízzel elkeverve fokozatosan hozzáadjuk, amennyi szükséges. Annyi kell hozzá, hogy gombóccá formálható legyen. 180 fokos előmelegített sütőben 25 percig sütjük. 

© 2016 La Cuisine Royale  |  Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el