Glutén-, és tejmentes lasagne

2017.03.08

Hozzávalók:

  • Darált sertéshús
  • Vöröshagyma
  • Fokhagyma
  • Házi paradicsompüré
  • Házi ketchup
  • Nutri Free lasagne tészta: https://eletfa.eu/termek/nutri-free-glutenmentes-lasagne-teszta-250-g/
  • Joya mandulaital:https://eletfa.eu/termek/joya-uht-mandulaital-kalciummal-1l/ 
  • Vénusz margarin
  • Rizsliszt: https://eletfa.eu/termek/kenyervarazs-glutenmentes-rizsliszt-1-kg/
  • só, oregano, bors, majoranna

Elkészítés:

A vöröshagymát megdinsztelem, majd a húst jól átforgatom, majd fűszerezem. Felöntöm paradicsomlével és ketchupot adok hozzá, észre főzöm. Közben a tej, margarin, rizsliszt alapanyagokból besamel mártást készítek. 

A hőálló edény aljára kenek egy kis besamelt, majd a lasagne tésztákat egymás mellé teszem. Rá a darálthúsos szószból egy réteget teszek, amit besamellel borítok. Majd újabb réteget, ugyanezzel a sorrenddel. Annyit csinálok, amennyi alapanyagom van. 200 fokon 25 perc alatt készre sütöm.

Aki nem tejérzékeny, az a tetejére sajtot is tehet. 

Tipp: Nekem bevállt, ha sütés előtt pár órát pihentetem, mert a tészta megpuhul a szósztól.

© 2016 La Cuisine Royale  |  Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el