Mákos golyó

2017.01.26

Kovács Szilvi recetje:

Hozzávalók 28-30 db golyóhoz:
20 dkg kókuszreszelék vagy mák
10 dkg eritrit

- https://eletfa.eu/termek/natur-eritritol-500-g-2/

10 dkg mascarpone

Elkészítés:
A mascarponét keverjük habosra a cukorral, és a vaníliás cukorral. Ezután adjuk hozzá a kókuszreszeléket, majd kézzel gyúrjuk össze a masszát. (ízlés szerint több cukrot is adhatunk hozzá)
Ezután nedves kézzel, formáljunk kb. diónyi nagyságú golyókat, majd forgasd mákba.

© 2016 La Cuisine Royale  |  Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el