Karfiol krémleves

2017.02.02

Tejmentes, gluténmentes

Hozzávalók:

1 közepes karfiol

só ízlés szerint

https://eletfa.eu/termek/natur-himalaya-finom-rozsaszin-500-g/

bors ízlés szerint

Magdi mama zöldségkeverék

https://eletfa-recept-kollekcio0.webnode.hu/l/hazi-zoldsegkeverek-magdi-mamatol/

rizsliszt

https://eletfa.eu/termek/barbara-rizsliszt-500-g/

1 dl Joya Finesse főzőkrém

https://eletfa.eu/termek/joya-finesse-szoja-fozokrem-200-ml/

Elkészítés:

A rózsáira szedett karfiolt feltszem főzni annyi vízben, hogy ellepje. Ízesítemsóval, borssal és teszek hozzá a Magdi mama zöldségkeverékből 1-2 teáskanállal. Miután megpuhult, turmixgéppel összeturmixolom, és hozzáadom a rizslisztes Finesse főzőkrémet. Ha szükséges, a vizet pótlom. Friss petrezselyemmel tálalom.

© 2016 La Cuisine Royale  |  Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el